Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Het Nationaal Park de ‘Schoorlse duinen’ is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap, en een strandopgang (Schoorl aan Zee) waar geen auto’s kunnen komen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen met het hoogste klimduin van Nederland en veel speciale activiteiten van de boswachterij in Schoorl.
Rust, maar ook gezelligheid
Omgeving Schoorl
Fietsen naar het strand

Een heerlijke rustige ochtendwandeling.Maar ook vindt u bij ons alles voor een gezellige avond uit. Van een snackbar tot een luxe restaurant, waar u ook voor kiest, vakmanschap en gastvrijheid staan bij de bij ons aangesloten bedrijven hoog in het vaandel.

U fietst zo naar het strand.

Het Noordzeestrand is bij Schoorl aan Zee uitsluitend per fiets te bereiken, terwijl de strandafgangen van Hargen en Camperduin parkeervoorzieningen en een bushalte kennen. De watersporter kan in het haventje van Hargen aanleggen, vlakbij zee en duin. In de zomermaanden staat het dorp in het teken van diverse festiviteiten.